Kvalitet preparata

Svi naši preparati su porijeklom od renomiranih svijetskih kompanija: Now Foods, Doctor’s Best, Jarrow Formulas, Life Extention, Nature’s Way, Solgar, California Gold Nutrition i mnogih drugih, koji posjeduju brojne certifikate kvaliteta kao što su Organic, Vegan, ISO, Kosher, Halal, GMP itd. Također, ove kompanije imaju dugu tradiciju poslovanja i dobitnici su i mnogih svijetskih priznanja i nagrada.

Povrat robe

Ukoliko iz bilo koga razloga ne budete zadovoljni našim preparatom ili uslugom, isti možete odmah vratiti na našu adresu. Troškove povratka snosi Herbalijek. Kupovinom na našoj stranici ne možete ostati oštećeni.

Besplatna dostava

Za narudžbe u vrijednosti od 100,00KM ili više, stječete pravo na besplatnu A2B dostavu. Ovu opciju ćete vidjeti prilikom završetka kupovine, ukoliko u korpi bude vrijednost od 100KM ili više. Potrebno je kliknuti na ponuđenu opciju „Besplatna dostava“ i iznos će se umanjiti za vrijednost poštarine (5KM).

Prirodni preparati

Naš slogan glasi „Jer prirodi svi vjerujemo“. Vodeći se time, temelj našeg poslovanja su prirodni pripravci. U našem asortimanu moći ćete naći veliki broj visokokvalitetnih prirodnih brendiranih preparata u različitim formama, u vidu tinktura, prahova, ekstrakata, krema, ulja i slično.

Ušteda

  1. Nudimo vam brojne prilike za uštedu:
  2. • Prva kupovina 5%
  3. • Popusti na kategorije i pojedinačne artikle 10–70%
  4. • Kupovina preko 150,00KM 10%
  5. • Sakupljanje bodova kroz Loyalty program
  6. • Happy-mail certifikat (sretni dobitnik) 5-10%
  7. • Besplatni artikli učešćem u nagradnim igrama na našim socijalnim mrežama
Korpa
0
Wishlist 0
Continue Shopping